top of page
slider_tatry.jpg

Pre čistejší svet

ISO 9001, ISO 14001 CHEMEKO certifikácia

Kto sme

Sme firma poskytujúca široký sortiment služieb v oblasti čistenia, upratovania a DDD (dezinfekcia, dezinsekcia a deratizácia).

Na trhu pôsobíme od roku 1995.
Počas tohto nie krátkeho pôsobenia sme nadobudli bohaté praktické skúsenosti v rôznorodom, často veľmi špecifickom prostredí našich zákazníkov. Samozrejme, že ani teoretická rovina u nás nestojí bokom. Sledujeme vývoj čistiacich prostriedkov a technológií čistenia, a všetko, čo spĺňa naše predstavy o úžitkovosti, kvalite a efektivite, nasadzujeme priebežne do praxe. Vhodným skĺbením praktických skúseností, nových technológií, kvalitného riadenia a seriózneho personálneho potenciálu ponúkame našim zákazníkom široký sortiment vysokokvalitných služieb.

Sme držitelia certifikátov:
ISO 9001   – Systém manažérstva kvality,
ISO 14001 – Systém enviromentálneho manažérstva.

Technológie

Systém PURAQLEAN
progresívny a efektívny spôsob čistenia

Dôležité kritériá pri realizácii čistiacich prác sú predovšetkým bezpečnosť, náklady, a tiež dostupnosť čistených objektov. A to najmä pri čistení výškových, alebo ťažko dostupných miest, ako sú napr. fasády budov, zastrešenia kupol, či nákupných pasáží, záhradné priestory v prevádzkach, presklené objekty a pod.
Systém PURAQLEEN v sebe spája použitie špičkovej technológie s výhodami bezpečnej práce, zvýšenej dostupnosti, efektívneho využitia vložených nákladov a vysokej kvality čistenia. Preto tento systém doporučujeme ako optimálne riešenie čistenia a udržiavania.
Technológia čistenia je založená na vysokom a ekologickom čistiacom účinku demineralizovanej vody (ďalej “čistá voda”) a možnosti bezpečného čistenia zo zeme do výšky 15 metrov (asi 6. poschodie), teda zníženie nákladov na rebríky, lešenia, či iné výškové prístupové vybavenie.

Zašlite nám Váš dopyt

Vyplňte kontaktný formulár a zašlite nám Vašu požiadavku na naše služby. Ozveme sa Vám a dohodneme ďalší postup.

CHEMEKO, spol. s r.o.

Štúrova 101

059 21 SVIT

Sekretariát | +421527152850
 

Oddelenie Služieb | +421527152011
 

Deratizácia, Dezinfekcia, Dezinsekcia | +421527152850
 

E- mail | chemeko@chemosvit.sk

Ďakujeme za Vašu správu.

bottom of page